OM

Kære læser, velkommen på min blog

Gårdhaver er skønne oaser, hvor kreativiteten og planteglæden kan slippes løs. Du kan høste bær og grøntsager og bruge gårdhaven som et rekreativt rum. Du får tips til planter, som tiltrækker fugle og insekter i gårdhaven og i haven.

Klimaforandringerne er desværre en realitet, derfor skriver jeg også om Zero Waste og om at undgå plastik i hverdagen samt spise grønt og klimavenligt. Du kan også læse om vores bi-venlige have.

På bloggen Sundtliv50plus.dk deler jeg tips til at leve sundt, grønt og bæredygtigt, DIY, motion & livsglæde, og du får inspiration til at leve hjertesundt.

Læs om haveglæderne på www.sundtliv50plus.dk & www.evatryde.dk

Om

Præsentation

Jeg hedder Eva, gift med Henning, og vi har skønne børn og børnebørn.

Vi bor i Bøgeskoven på Stevns midt i den smukke natur ved skov, strand og klinten på en skøn gammel firelænget bindingsværksgård.

Til daglig arbejder jeg i Hjerteforeningen og er Certificeret Kostvejleder og Slankekonsulent i 2020.

Jeg har altid haft passion for at bage og lave sund mad.

Det vil være hyggeligt, hvis du vil læse med på bloggen Sundtliv50plus.dk, hvor jeg deler lækre opskrifter med tips til at leve sundt og grønt.

Jeg er også uddannet bibliotekar og elsker bøger, så du får også læseanbefalinger og links til TV-serier om haven eller sund mad på Sundtliv50plus.dk.

Du er velkommen til at sende en hilsen eller skrive en sød kommentar i kommentarfeltet, så vi kan have en god konstruktiv dialog på siderne.

Copyright

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt efter gældende dansk lovgivning at kopiere opskrifter, billeder eller indhold fra Sundtliv50plus.dk og evatryde.dk eller tilhørende sociale medier dvs. på blogs, Facebook, Instagram, bøger m.v.

Overtrædelse medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder og tekst

Tak for at du er med til at gøre Sundtliv50plus.dk og evatryde.dk til et rart fællesskab.

God læsning!
Eva Tryde

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem