OM

Kære læser, velkommen på min blog

Gårdhaver er vidunderlige oaser, hvor kreativiteten og planteglæden kan slippes løs, men gårdhaver er også værdifulde, fordi du kan høste bær og grøntsager og bruge gårdhaven som et rekreativt rum.

Du kan læse om gårdhaveglæderne her på bloggen Gårdhaven i Bøgeskoven med ideer til en grøn og bæredygtig landbogårdhave.

Jeg blogger også på Sundtliv50plus.dk, hvor du får opskrifter på sunde salater, tips til motion & livsglæde, rejser og om at leve sundt.

 

Gårdhaver er værdifulde oaser

Præsentation

Jeg hedder Eva, gift med Henning,  er mor til 3 dejlige børn og 2 skønne børnebørn.

Vi bor i Bøgeskoven på Stevns midt i den smukke natur ved skov, strand og klinten på en skøn gammel firelænget bindingsværksgård.

Til daglig arbejder jeg i Hjerteforeningen og er Certificeret Kostvejleder og Slankekonsulent i 2020.

Jeg har altid haft passion for at bage og lave sund mad.

Det vil være hyggeligt, hvis du vil læse med på bloggen Sundtliv50plus.dk, hvor jeg deler lækre opskrifter med tips til at leve sundt og grønt.

Jeg er også uddannet bibliotekar og elsker bøger, så du får også læseanbefalinger og links til TV-serier om haven eller sund mad på Sundtliv50plus.dk.

Du er velkommen til at sende en hilsen eller skrive en sød kommentar i kommentarfeltet, så vi kan have en god konstruktiv dialog på siderne.

Copyright

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt efter gældende dansk lovgivning at kopiere opskrifter, billeder eller indhold fra Sundtliv50plus.dk og evatryde.dk  eller tilhørende sociale medier dvs. på blogs, Facebook, Instagram, bøger m.v. Overtrædelse medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder og tekst

Tak for at du er med til at gøre Sundtliv50plus.dk og Gårdhaven i Bøgeskoven til et rart fællesskab.

God læsning!
Eva Tryde

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem