• ÅRETS GANG - JUL
  Det første indlæg med temaet Bæredygtig Jul i Gårdhaven handlede om …
 • ÅRETS GANG - JUL
  JULEKRANSE PÅ DØRENE Det er en hyggelig tradition at binde kranse til dørene …
 • Seneste indlæg

  OM

  Kære læser, velkommen på min blog

  Gårdhaver er vidunderlige oaser, hvor kreativiteten og planteglæden kan slippes løs, men gårdhaver er også værdifulde, fordi du kan høste bær og grøntsager og bruge gårdhaven som et rekreativt rum.

  Du kan læse om gårdhaveglæderne her på bloggen Gårdhaven i Bøgeskoven med tips til en sund, grøn og bæredygtig landbo-gårdhave.

  Jeg blogger også på Sundtliv50plus.dk, hvor du får opskrifter på sunde salater, tips til motion & livsglæde, rejser og om at leve sundt.

   

  Gårdhaver er værdifulde oaser

  Præsentation

  Jeg hedder Eva, gift med Henning,  er mor til 2 skønne voksne sønner, og vi har 2 dejlige børnebørn.

  Vi bor i Bøgeskoven på Stevns midt i den smukke natur ved skov, strand og klinten på en skøn gammel firelænget bindingsværksgård.

  Til daglig arbejder jeg i Hjerteforeningen og er Certificeret Kostvejleder og Slankekonsulent i 2020.

  Jeg har altid haft passion for at bage og lave sund mad. Glæder mig til at dele mine nye økologiske salatopskrifter fra gårdhaven og potagerhaven med dig.

  Det vil være hyggeligt, hvis du vil læse med på bloggen Sundtliv50plus.dk, hvor jeg deler lækre opskrifter med tips til at leve sundt og grønt.

  Du er velkommen til at sende en hilsen eller skrive en sød kommentar i kommentarfeltet, så vi kan have en god konstruktiv dialog på siderne.

  Copyright

  Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt efter gældende dansk lovgivning at kopiere opskrifter, billeder eller indhold fra Sundtliv50plus.dk og evatryde.dk  eller tilhørende sociale medier dvs. på blogs, Facebook, Instagram, bøger m.v. Overtrædelse medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder og tekst

  Tak for at du er med til at gøre Sundtliv50plus.dk og Gårdhaven i Bøgeskoven til et rart fællesskab.

  God læsning!
  Eva Tryde

   

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem

  Gem