Vintergækker, erantis og dorothealiljer i gårdhaven

Vintergækker, erantis og dorthealiljer

Foråret er så skønt!

Det myldrer frem med de smukkeste forårsbebudere erantis, vintergækker, dorothealiljer og andre små løgplanter.

Bedene bliver fyldt med de skønneste farver, og de små blomster skaber så meget glæde og optimisme. Foråret er en vidunderlig tid.

Vintergækker, erantis og dorthealiljer i gårdhaven

En af de forårssysler jeg holder rigtig meget af er turen med min lille trillebør, hvor jeg finder nye blokke af forårsbebudere, som bliver delt og flyttet ud i bedene.

Vintergækker, erantis og dorthealiljer i gårdhaven

I år er løgplanterne flyttet ind i gårdhaven og de gule, hvide og grønne farver giver liv i de lidt triste bede, og jeg har også sat vintergækker og erantis i det nye solrige bed i haven.

Bierne og insekterne er vilde med løgplanter. Det er endnu et incitament for at plante de smukke forårsbebudere i haven og i gårdhaven.

Det er så herligt, og jeg glæder mig til at se de de dejlige forårsbebudere blomstre igen til næste år.

Mange forårshilsener
Eva

 

INGEN COOKIES - Denne hjemmeside gemmer ingen Cookies.

View more
Cookies settings
Accept
Cookie & Privatlivspolitik
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Denne Cookie & Privatlivspolitik er gældende for min private blog evatryde.dk v. Eva Tryde. Her får du information om, hvilke data jeg behandler i respekt og i overensstemmelse med EU`GDPR lovgivning samt markedsføringsloven. Jeg opdaterer løbende Cookie & Privatlivspolitikken på min blog www.evatryde.dk. Den er senest opdateret d. 23.3. 2023. KONTAKT: Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om denne Cookie & Privatlivspolitik. Eva Tryde Holtug Strandvej 17 4660 Store Heddinge Danmark Tlf. 45+ 60125215 Mail info@evatryde.dk HVILKE PERSONDATA GEMMER JEG? Persondata er de data, der kan spores tilbage til en specifik person. Det kan f.eks. være navn, e-mail, adresse, fødselsdag, IP-adresse og historik over søgeadfærd på et website. Jeg gemmer udelukkende kontaktoplysninger fra dig, hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev på bloggen evatryde.dk. Nyhedsbrevet og kommentarfelterne til indlæggene er ikke aktive pr. dags dato 23.3.2023 Jeg gemmer kun data, når du giver dit samtykke ved tilmelding til nyhedsbreve eller, når du bruger kontaktformularen. Data slettes, hvis du afmelder nyhedsbrevet og samtalen/kontakten er afsluttet. HVILKE PERSONDATA DELES MED ANDRE? Jeg deler kun anonyme data med andre. Når du bruger bloggen evatryde.dk, så samles der anonyme data om din brug på siden. De data deles med Google Analytics. PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER Personfølsomme oplysninger kan være oplysninger om din økonomi, dit helbred eller din status. Jeg gemmer ikke personfølsomme oplysninger uden aftale med dig. Hvis jeg får personfølsomme oplysninger efter aftale med dig, så vil de ikke blive gemt eller delt med andre. Vær altid opmærksom på, at mailsystemer kan være usikre, og at jeg derfor ikke kan garantere for sikkerheden. Mvh. Eva Tryde  
Save settings