Go Back
Råkost jul

Råkost med figner, klementiner, æbler & cashewnødder

Forb. tid:10 minutter
Samlet tid:15 minutter
Ret: Salat
Keyword: Antiinflammatorisk, jul
Antal: 4 personer
Forfatter: Eva Tryde

Ingredienser

  • 1/2 icebergsalat
  • 2 små røde æbler
  • 10 figner
  • 1/2 dl cashewnødder
  • 1/2 dl valnødder
  • 1/2 dl rosiner
  • 2 klementiner
  • 3 gulerødder
  • dressing til æbler: 1 spsk citronsaft, 1 spsk agave sirup.

Sådan gør du

  • Icebergsalaten skylles og snittes fint. Klementinerne deles i både, skæres i små tern. Gulerødderne rives til råkost.
  • Æblerne skylles, med skræl, kernehus fjernes, skæres i både og tern. Æblestykkerne vendes i en blanding af citronsalt og agave sirup, alle ingredienserne blandes i en skål.
  • Velbekomme!