Go Back
Salat m. krebs & rejer

Salat m. grøntsager, mango, rejer & krebs

Forb. tid:20 minutter
Samlet tid:20 minutter
Ret: Forret, skaldyrssalat
Keyword: Antiinflammatorisk
Antal: 4 personer
Forfatter: Eva Tryde

Ingredienser

  • 1 hjertesalat
  • 1/2 iceberg (lille)
  • 1 mango
  • 200 g rejer
  • 200 g krebsehaler
  • 4 cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • 6 grønne el. hvide asparges
  • salt & peber

Sådan gør du

  • Grøntsagerne skylles og snittes fint. Brug kun den bløde del af de grønne asparges.
  • Mango skrælles, stenen fjernes, frugtkødet skæres i tern.
  • Frosne rejer og krebsehaler tør op i en sigte, drypper godt af og blandes med grøntsager og mango i en skål. Krydres m. salt & peber.
  • Pyntes m. frisk dild, citronskiver og serveres m. ristet brød el. flutes og evt. hjemmelavet thousand island dressing.
  • Velbekomme!