Go Back
Råkostsalat m. gulerod og kål

Råkostsalat m. gulerod og kål

Ret: Salat
Keyword: Antiinflammatorisk, råkost
Antal: 4 personer
Forfatter: Eva Tryde

Ingredienser

  • 1 hjertesalat
  • 300 gr gulerødder gerne i flere farver
  • 1 stort æble
  • 1 lille rød el. hvid spidskål, savoykål el. anden kål
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1/2 agurk
  • 2 spsk tørrede tranebær el. rosiner
  • 1/2 økologisk citron
  • 1 spsk akaciehonning
  • salt & peber
  • Pynt Frisk persille og 1 klementin

Sådan gør du

  • Hjertesalaten og kål skylles og snittes fint. Riv gulerødder og agurk, bland i en salatskål. Æblet skylles, kernehus og skræl fjernes. Rives og blandes i salaten.
  • Tilsæt tranebær, akacieolie, citronsaft, salt og peber.
    Salaten blandes, stilles koldt indtil servering.
    Pyntes m. frisk persille og klementin.
  • Velbekomme!