Go Back
Æblemuffins m. mandler

Æblemuffins m. mandler

Forb. tid:15 minutter
Samlet tid:45 minutter
Ret: kage
Keyword: Antiinflammatorisk, æble
Antal: 4 personer
Forfatter: Eva Tryde

Ingredienser

  • 1 stort æble
  • 50 g mandelmel ( ikke smuttet)
  • 50 g hvedemel
  • 1 M str. æg
  • 3 spsk lys agavesirup
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk kanel
  • 3 spsk A38 m. smag f.eks. hindbær
  • Smørelse til muffinsform

Sådan gør du

  • Æbler skylles, skrælles, kernehus fjernes, skæres i både, der kommes i en gryde m. lidt vand. Koger til mos ved svag varme under låg. Moses let. Køler af.
  • I en skål blandes A38, hvedemel, æg, lys agavesirup, bagepulver og kanel med mandelmel. Æblemosen røres i dejen.
  • Muffinsforme smøres - muffinsdejen fordeles i 6 forme, som fyldes 3/4.
    Æblemuffins bager i ca. 40 min. ved 200 grader (ikke varmluft) indtil, de er lysebrune og faste. Køler af på rist.
  • Velbekomme!