Go Back
Salat m mutzuæbler

Salat m. sprøde mutzuæbler, julesalat & klementiner

Forb. tid:10 minutter
Samlet tid:15 minutter
Ret: Salat
Keyword: Antiinflammatorisk, æble, jul
Antal: 4 personer
Forfatter: Eva Tryde

Ingredienser

  • 2 stk store mutzu æbler
  • 2 stk julesalat
  • 10 stk grønne asparges
  • 2 stk jordskokker
  • 2 stk klementiner (økologiske)
  • 10 stk valnøddekerner til pynt

Marinade

  • 1 stk økologisk citron ( saft)
  • 1 spsk lys agavesirup
  • salt & peber

Sådan gør du

  • Mutzu æblerne skylles og deles i både, kernehus fjernes, skrællen er med. Bådene deles, så skiverne er tynde, skæres i tern.
  • Marinaden blandes. Tilsæt æbletern og skyllet, snittet julesalat. Lad det trække i 5 min. inden salaten gøres færdig.
  • Skyl jordskokker, skræl og skær jordskokkerne i skiver og tern. Skyl grøn asparges, kun den bløde del af stilken bruges, skær i små stykker.
    Klementiner skrælles, deles i både, skæres i små tern.
    Bland alle ingredienserne i en skål.
    Krydr m. salt & peber og pynt m. valnøddekerner.
  • Velbekomme!