Go Back
Lakssalat

Middagssalat m. vildlaks & grøntsager

Forb. tid:15 minutter
Samlet tid:45 minutter
Ret: Salat
Keyword: Antiinflammatorisk, fisk
Antal: 4 personer
Forfatter: Eva Tryde

Ingredienser

  • 2 stk vildlaks portioner
  • 2 porrer
  • 1 blegselleri
  • 3 gulerødder
  • 1 stort æble
  • 260 g asparges kartofler
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1/2 icebergsalat
  • salt & peber
  • pynt økologisk citron el. lime, lidt bredbladet persille

Sådan gør du

  • Aspargeskartofler skylles og koges al dente. Skylles og pilles.
  • Skyl grøntsagerne, snit porrer g blegselleri fint. Iceberg snittes fint og kommes i salatskålen, de øvrige grøntsager ristes m laksestykkerne på en pande under låg for middel varme.
    Æblet skylles, med skræl, kernehus fjernes, skæres i tynde både og tern. Tilsættes grøntsagerne.
    Ikke nødvendigt med fløde. Grøntsagerne og æblet gør, at det ikke brænder på. Tag kun låget af, når laksen skal vendes. Laksen får ekstra smag og tørrer ikke ud.
  • Kartoflerne skæres ud i skiver og tilsættes. Salt & peber. Salaten blandes og serveres m. citron og lidt persille.
  • Velbekomme!