- 100 g grønkål
- 1/2 agurk
- 1 dl granatæblekerner
- 1 lille øko appelsin
- 1 lille rødt æble
Dressing til grønkål & æble
- 2 spsk æbleeddike
- 1/2 øko appelsin ( saft )
- 1-2 spsk acasiehonning
- salt & peber
Bland dressingen. Smag til, så den er tilpas sød. Skyl og hak grønkålen fint. Æblet halveres, kernehus fjernes, skæres i fine både og tern. Grønkål og æble blandes i dressingen og står i 5 min. Rør rundt og masser grønkålen, så den mister fylde. Agurk skylles, skæres i bjælker og tern. Den halve appelsin filetteres og skæres i små stykker. Grønkål og æblet kommes i en salatskål, resten af grøntsagerne tilsættes med granatæble på toppen som pynt. Salt & peber. Velbekomme!