Go Back
Salat m varmt røget laks

Salat m. varmt røget laks

Forb. tid:10 minutter
Samlet tid:10 minutter
Ret: Frokostret
Keyword: Antiinflammatorisk, laks
Antal: 4 personer
Forfatter: Eva Tryde

Ingredienser

  • 1/2 Iceberg
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 200 g gulerødder
  • 100 g gule gulerødder
  • 250 j jordskokker
  • 1 rødt æble
  • 2 varmrøget lakse fileter
  • 1/4 øko agurk
  • 1 håndfuld persille
  • 100 g fine ærter

Marinade til æble

  • 1 spsk jomfru olivenolie
  • 1/2 øko citron ( saft )
  • salt & peber
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 spsk acasie honning

Sådan gør du

  • Salat og babyspinat skylles, snittes fint. Laksefileternes skind fjernes, Laks deles, kommes i salaten.
  • Gulerødderne skrælles, deles og skæres i små tern. Ærter tøs tilsættes salaten.
  • Agurk skylles, deles og snittes i små tern.
  • Marinaden blandes, smages til. Æblet skylles, deles, kernehus fjernes. Æblet skæres i små stykker, der vendes i marinaden. Det er kun æblet, der kommes i salaten.
  • Persillen skylles, hakkes fint. Drysses på salaten som pynt.
  • Serveres m. små kartofler el. groft brød.
  • Velbekomme!