Grøntsagerne skylles og klargøres, agurk skæres i bjælker og tern, gulerod i skiver.
Tomater skylles, blomst fjernes og tomaterne skæres i både, løg og hjertesalat samt savoykål snittes fint.
Blegselleri hakkes fint, rejer tøs op i en sigte og drypper af.
Laksen skylles let i koldt vand, ristes for svag-middel varme på en tør pande sammen med savoykål, gulerødder og hakket løg.
Grøntsagerne tages fra panden, og laksen steger videre for svag varme til fisken er mør. Skind fjernes, laksen skæres i små stykker, der kommes i salatskålen sammen med savoykål, gulerødder og løg samt de resterende grøntsager.
Rejerne tilsættes, og salaten krydres med lidt salt & peber.
Pynt: dild eller persille, lime eller citron i både.
Laksesalaten kan evt. serveres med ristet brød eller nye kartofler.
Velbekomme!