Go Back
Æblesalat

Æblesalat m. nødder, mynte & granatæble

Dejlig æblesalat!
Forb. tid:10 minutter
Samlet tid:20 minutter
Ret: Salat
Keyword: Antiinflammatorisk
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 6 æbler
  • 1/2 granatæble
  • 1 saften fra citron el. lime
  • 2 spsk akaciehonning
  • 20 mandler
  • 12 valnøddekerner
  • 1 hjertesalat el. fint snittet iceberg
  • pynt friske mynteblade el. bredbladet persille

Sådan gør du

  • Æblerne skylles, kernehus fjernes men skrællen sidder på. Æblerne skæres i både og tern. Citronsaft el. lime røres med honning, vend æblerne i saften. Rør jævnligt i skålen.
  • Hjertesalat el. iceberg skylles og snittes fint.
  • Granatæblekernerne tages ud af frugten med en gaffel eller ved at presse frugten let, fjern alle hvide hinder fra kernerne.
  • Mandler og valnødder hakkes groft.
  • Det hele blandes i en skål med granatæblekernerne på toppen.
    Pynt: drys med mynteblade eller bredbladet persille.