Go Back
Grøn salat m årstidens grøntsager

Grøn salat m. årstidens grøntsager

Forb. tid:15 minutter
Samlet tid:15 minutter
Ret: Salat
Keyword: Antiinflammatorisk
Antal: 4 personer
Forfatter: Eva Tryde

Ingredienser

  • 1 hjertesalat
  • 2 dl fine ærter
  • 2 dl fine bønner
  • 1/2 rødløg
  • 2 jordskokker
  • 1/4 grøn squash
  • 2 dl hele små spinatblade
  • 1/2 dl granatæblekerner
  • 1/2 dl hasselnødder
  • 6 cherrytomater
  • 1/2 fennikel
  • frisk persille

Sådan gør du

  • Alle grøntsagerne skylles og skrælles, Hjertesalat, spinatblade, hele bønner snittes fint.
  • De øvrige grøntsager snittes fint, og det hele blandes i en skål med ærter samt de halve cherrytomater og frisk persille som pynt.
  • Hasselnødderne ristes let på en pande, hinderne gnides af, og hasselnødderne hakkes og kommes i salaten sammen med granatæblekernerne.
  • Olie/ æbleeddike dressing kan serveres som tilbehør, men er ikke nødvendigt.
    Det er en skøn salat med masser af smag.
  • Velbekomme!