BioNet til jordbær og bærbuske

Ikke sponsoreret.

Jordbærsæsonen nærmer sig.
Det er skønt med fugle i haven, men fuglene elsker bær. Når jordbærplanterne er sat om foråret, så ser jeg tit solsorten i bedet, hvor den holder øje lige indtil, bærrene bliver smukt røde og saftige.

BioNet til jordbær og bærbuske

Det første år vi havde jordbær i gårdhaven brugte jeg et grønt plastik fuglenet. Det gør jeg aldrig mere! For jeg måtte befri skrigende fugle, som var viklet ind i plastiknettet. Derfor har jeg besluttet istedet at bruge BioNet, som er mere skånsomt mod naturen og miljøet.

BioNet til jordbær og bærbuske

BioNet eller kålnet bruges af økologiske landbrug. Det er et pænt fintmasket net med god luftcirkulation, som ikke gør skade på hverken fugle, insekter eller miljøet.

BioNet er let i strukturen og nemt at lægge over jordbær og bærbuske. Det holder i op til 5 år og er det helt rigtige at bruge til jordbær og bærbuske, så høsten bliver god.

Jeg lægger bioNet hen over jordbærplanterne og fæstner med sten i hjørnerne. Man kan også bruge BioNet til flotte vækstbuer i køkkenhaven. Bio-Net har jeg købt hos Bk-Pack

Bærbuskene dækkes med BioNet, og jeg binder nettet sammen om stammen på busken. Hegnet sættes derefter på plads.

Det er meget enkelt og holder med garanti råvildt, insekter, snegle og fugle ude af bærbuskene, så vi får glæde af de dejlige bær.

Forårshilsener
Eva

 

INGEN COOKIES - Denne hjemmeside gemmer ingen Cookies.

View more
Cookies settings
Accept
Cookie & Privatlivspolitik
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Denne Cookie & Privatlivspolitik er gældende for min private blog evatryde.dk v. Eva Tryde. Her får du information om, hvilke data jeg behandler i respekt og i overensstemmelse med EU`GDPR lovgivning samt markedsføringsloven. Jeg opdaterer løbende Cookie & Privatlivspolitikken på min blog www.evatryde.dk. Den er senest opdateret d. 23.3. 2023. KONTAKT: Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om denne Cookie & Privatlivspolitik. Eva Tryde Holtug Strandvej 17 4660 Store Heddinge Danmark Tlf. 45+ 60125215 Mail info@evatryde.dk HVILKE PERSONDATA GEMMER JEG? Persondata er de data, der kan spores tilbage til en specifik person. Det kan f.eks. være navn, e-mail, adresse, fødselsdag, IP-adresse og historik over søgeadfærd på et website. Jeg gemmer udelukkende kontaktoplysninger fra dig, hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev på bloggen evatryde.dk. Nyhedsbrevet og kommentarfelterne til indlæggene er ikke aktive pr. dags dato 23.3.2023 Jeg gemmer kun data, når du giver dit samtykke ved tilmelding til nyhedsbreve eller, når du bruger kontaktformularen. Data slettes, hvis du afmelder nyhedsbrevet og samtalen/kontakten er afsluttet. HVILKE PERSONDATA DELES MED ANDRE? Jeg deler kun anonyme data med andre. Når du bruger bloggen evatryde.dk, så samles der anonyme data om din brug på siden. De data deles med Google Analytics. PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER Personfølsomme oplysninger kan være oplysninger om din økonomi, dit helbred eller din status. Jeg gemmer ikke personfølsomme oplysninger uden aftale med dig. Hvis jeg får personfølsomme oplysninger efter aftale med dig, så vil de ikke blive gemt eller delt med andre. Vær altid opmærksom på, at mailsystemer kan være usikre, og at jeg derfor ikke kan garantere for sikkerheden. Mvh. Eva Tryde  
Save settings