BioNet til jordbær og bærbuske

Ikke sponsoreret.

Jordbærsæsonen nærmer sig.
Det er skønt med fugle i haven, men fuglene elsker bær. Når jordbærplanterne er sat om foråret, så ser jeg tit solsorten i bedet, hvor den holder øje lige indtil, bærrene bliver smukt røde og saftige.

BioNet til jordbær og bærbuske

Det første år vi havde jordbær i gårdhaven brugte jeg et grønt plastik fuglenet. Det gør jeg aldrig mere! For jeg måtte befri skrigende fugle, som var viklet ind i plastiknettet. Derfor har jeg besluttet istedet at bruge BioNet, som er mere skånsomt mod naturen og miljøet.

BioNet til jordbær og bærbuske

BioNet eller kålnet bruges af økologiske landbrug. Det er et pænt fintmasket net med god luftcirkulation, som ikke gør skade på hverken fugle, insekter eller miljøet.

BioNet er let i strukturen og nemt at lægge over jordbær og bærbuske. Det holder i op til 5 år og er det helt rigtige at bruge til jordbær og bærbuske, så høsten bliver god.

Jeg lægger bioNet hen over jordbærplanterne og fæstner med sten i hjørnerne. Man kan også bruge BioNet til flotte vækstbuer i køkkenhaven. Bio-Net har jeg købt hos Bk-Pack

Bærbuskene dækkes med BioNet, og jeg binder nettet sammen om stammen på busken. Hegnet sættes derefter på plads.

Det er meget enkelt og holder med garanti råvildt, insekter, snegle og fugle ude af bærbuskene, så vi får glæde af de dejlige bær.

Forårshilsener
Eva

Læs om BioNet:

Havenyt: Fiberdug, BioNet og vækstbuer

Alt: Sådan dyrker du dine egne jordbær – opskrifter med jordbær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *